Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Govind Radhakrishnan
Ledige pladser

Sådan forebygger du stress med yoga - workshop

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Mange kender yoga som en serie af forskellige fysiske øvelser, men yoga handler lige så meget om at skabe balance i sindet. Når du dyrker yoga, løsnes der op for gamle blokeringer, både i kroppen og sindet, der ellers hindrer os i vores udvikling både fysisk og følelsesmæssigt.

Gamle blokeringer og mønstre kan være med til at fastholde os i stress. Stress opstår ofte på grund af ydre omstændigheder, mens vi bærer rundt på løsningen indeni os selv. Vi har bare brug for hjælp til at afkode de værktøjer, som vi har lige ved hånden.

Yoga er et effektivt redskab til at forebygge og bekæmpe stress, fordi vi gennem yoga retter bevidstheden mod kroppen og åndedrættet og derigennem styrker jordforbindelsen.

Du vil gå hjem fra denne workshop med en forståelse for, hvorfor vi bliver ramt af stress, og hvordan du med få teknikker genvinder forbindelsen til dig selv og får gjort op med mønstre i dit liv, der forårsager stress

Undervisningen foregår på engelsk.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-52224
Adresse AOF Viborg Aftenskole
Vævervej 10D
8800 Viborg
LokaleBevægelok. st.
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Viborg

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.